Evropski sklad za regionalni razvoj
O KOMPANIJI

Upoznajte naš tim

Naše kancelarije: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Ema Bonifačić
Ema Bonifačić
Ema je u zagrebačku kancelariju prvi put stupila još kao studentkinja na stručnoj praksi 2019. godine i već ju je tada vedrina celog tima i dinamičnost posla menadžera projekata toliko osvojila da se tu vratila odmah po završetku studija engleskog jezika i komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Postojeće znanje italijanskog i nemačkog jezika, koje je nadograđivala tokom niza letnjih meseci provedenih na različitim radnim mestima u turizmu, svakako planira da produbi… čim uhvati kratki predah od knjiga koje s uživanjem guta.
Maja Grgasović
Maja Grgasović
Menadžer projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Nakon završetka studija francuskog i engleskog jezika i književnosti i usavršavanja veština u Generalnom direktoratu za prevođenje pri Evropskoj komisiji, Maja započinje karijeru prevodioca sa posebnim afinitetom ka prevođenju tekstova za organizacije Evropske unije. Međutim, uskoro biva spremna za nove izazove, pa se tako sa velikim entuzijazmom 2018. pridružuje Alkemistovoj kancelariji u Zagrebu kao projekt menadžer. Uživa u svom poslu jer joj pruža priliku da svakodnevno pokazuje svoje organizacione veštine, a omiljeni deo posla vidi u pronalaženju novih načina da uradi i više nego što klijenti očekuju. Osim svog posla, pozitivnoj atmosferi u kancelariji doprinosi i svojim dovitljivim komentarima.
Nina Andrijata
Nina Andrijata
U maju 2015. godine zagrebačka kancelarija proširuje svoj tim i otvara novo radno mesto imena Back Office Support. Tim povodom našem timu pridružuje se Nina Andrijata i svojim dugogodišnjim iskustvom u knjigovodstvu uveliko doprinosi organizaciji administrativnog dela posla prevodilačke agencije. I dok se svima vrti u glavi od administracije i papirologije, naša Nina u tome uživa i s nestrpljenjem očekuje nov izazov koji bi unela u neku od svojih milion tabela u Excelu. Da, tako je, naša 9a (najna) pravi je ovisnik o Excelu. :) A kako mi u Alkemistu verujemo da svaki pojedinac ima pravo da iskaže svoj pun potencijal i da treba da bude nagrađen za svoj doprinos timu, Nina je u septembru 2017. godine unapređena na poziciju menadžera finansija grupacije Alkemist.
Anamarija Guć
Anamarija Guć
Menadžer projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Nakon završetka studija španskog i holandskog jezika i književnosti, Anamarija se Alkemistovoj kancelariji u Zagrebu pridružila 2019. nakon dugogodišnjeg rada u različitim oblastima jezičke industrije. Svoju ljubav prema jezicima, prevođenju, organizaciji, osiguravanju kvaliteta i kontinuiranom učenju objedinila je u ulozi menadžera projekata. Ono što joj pruža najveći užitak u svakodnevnom radu jesu zadovoljni klijenti i saradnici nakon dobro obavljenog posla. Kada završi svoj radni dan, rado će pogledati neki krimi-film, a velika je verovatnoća da ćete je videti i u nekom studiju baleta ili joge.
Lea Magdić
Lea Magdić
Menadžer projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Lea se zagrebačkoj kancelariji pridružila 2017. godine nakon rada na prevođenju i u prodaji. Svoje organizacione veštine kao i ljubav prema jezicima, prevođenju i radu s ljudima objedinila je u ulozi menadžera projekta. Njene glavne odgovornosti jesu prepoznavanje potreba klijenata, upravljanje rokovima za projekte i kontrola kvalitete prevoda. Diplomirala je engleski i portugalski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu a svoje znanje usavršavala je i na Univerzitetu u Portu. Tokom svog obrazovanja učila je nemački, španski i francuski jezik, a listu jezika svakako planira još da proširi u budućnosti.
Uvek smo u potrazi za stručnjacima iz oblasti jezika.
Želite li da nam se pridružite?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.