Evropski sklad za regionalni razvoj

O Alkemistu

Već dve decenije pomažemo ljudima da se bolje razumeju. Stekli smo dragoceno iskustvo i veštine koje nam omogućavaju da upravljamo projektima bilo kog obima na kvalitetan način uz poštovanje rokova.
Alkemist
Uvek možete da nam se javite ili da nas posetite u kancelarijama u Ljubljani, Pragu, Zagrebu ili Beogradu. Naše radno vreme je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana.

Time ćete i vi učiniti dobro delo jer deo zarade od svakog projekta ide u Alkemistovu fondaciju za pomoć deci i osobama kojima je pomoć potrebna.

Alkemist u brojkama

Card image cap

0+

godina iskustva

Card image cap

0+

Klijenata

Card image cap

0+

projekata godišnje

Card image cap

0+

prevedenih reči svakoga dana

Card image cap

0

jezika

Card image cap

0

evropskih zemalja

Upoznajte naš tim

Drago nam je što ste ovde! Nemamo dovoljno prostora da predstavimo svih naših 1200 lingvista, grafičkih dizajnera i menadžera projekata, pa ćemo vam predstaviti samo nekolicinu zaposlenih sa kojima ćete biti u kontaktu, tek toliko da možete da povežete lica sa imenima.
Najnovije na našem blogu
Alkemist • 28.01.2020

Prevođenje i pogrešne predstave

Mnogi ljudi nemaju tačnu predstavu o tome šta je u stvari prevođenje i kako ono izgleda. Zato želimo da navedemo najčešće zablude o prevođenju.
Pročitajte više
Prevođenje i pogrešne predstave
Nadmašite konkurenciju uz Alkemist.
OTKRIJTE NAŠE USLUGE
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.