Evropski sklad za regionalni razvoj

Oprema za simultano prevođenje

U prevodilačkoj agenciji Alkemist obezbeđujemo vam stručnjake i svu potrebnu opremu za obavljanje simultanog prevođenja.

Organizujete konferenciju na kojoj ćete ugostiti strane govornike? Potrebni su vam prevodioci, kabine, ozvučenje i mikrofoni kako biste osigurali nesmetan prenos poruke na svim jezicima?

Sve što vam je potrebno postavićemo na željenoj lokaciji.

Naručite onlajn ili nas nazovite.

Audipack 9300 prevodilačke kabine

Dva do tri prevodioca mogu se smestiti u kabinu do koje ne dopiru zvuci ni smetnje iz spoljašnjosti. Kabine proizvođača Audipack 9300 odgovaraju standardu ISO 4043.

Dimenzije kabine su
1,6 m x 1,6 m x 2 m.

Džepni prijemnik sa 32 kanala

Džepni prijemnik može se kombinovati sa jednostrukim ili dvostrukim slušalicama. Koristimo sistem infracrvenih prenosnika za slobodno kretanje učesnika. Nova tehnologija osigurava nesmetan prenos.

Ozvučenje

Ozvučenje EONA-ADR audio omogućuje kvalitetnu reprodukciju zvuka svakom učesniku, a uključuje i sistem mikrofona SHURE.

Diskusione jedinice BOSCH

Diskusione jedinice sa fiksnim mikrofonom omogućavaju učesnicima da istovremeno govore, zatraže reč i slušaju govornika. Vrat mikrofona je pomičan, a jedinica omogućava priključenje slušalica i izbor kanala, a samim tim i slušanje prevoda na željenom jeziku.

Oprema za simultano prevođenje

O besprekornom funkcionisanju tehničke opreme na vašem događaju brine naše iskusno tehničko osoblje pomoću digitalnog sistema INTERGRUS.

Za događaje bez tehničkih poteškoća!

Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.