Evropski sklad za regionalni razvoj

Strategija lokalizacije

Jedinstvena iskustva klijenata širom sveta

Prilikom prevođenja uzimamo u obzir kulturne razlike zemalja u kojima poslujete kako biste dobili ista korisnička iskustva.
OBRATITE SE PRODAJI

Potrebna vam je strategija za upravljanje lokalizacijom?

Pitate se trošite li previše sredstava na lokalizaciju. Čini vam se da ste neka dokumenta već preveli. Želite sve ponude i narudžbine prevoda na jednom mestu?
U prevodilačkoj agenciji Alkemist za vas ćemo pripremiti strategiju za sprovođenje lokalizacije pomoću koje ćete u trenutku smanjiti troškove, povećati preglednost i postati efikasniji.
Za vas ćemo pripremiti strategiju upravljanja lokalizacijom, kojom ćete smanjiti troškove i povećati efikasnost.

Kako CAT alati mogu smanjiti troškove prevođenja?

Alati za računarski potpomognuto prevođenje pomažu prevodiocima i drugim lingvistima da čuvaju prevodilačku memoriju koju ćemo koristiti u projektu. Kada je prevod završen, tekst na ciljnom jeziku čuvamo u prevodilačkoj memoriji i dokument koji sadrži prevod teksta izvozimo iz CAT alata u obliku identičnom originalu.
Alati za računarski potpomognuto prevođenje osiguravaju konzistentnost i visok kvalitet prevoda i smanjuju troškove ponovnim korišćenjem segmenata koji se već nalaze u prevodilačkoj memoriji.

Potreban vam je brz prevod?

Na drugoj stranici ovog veb-sajta prevodioci vas već čekaju i samo minut je potreban da ih pokrenete!

Potrebna vam je zahtevnija usluga?

Ako su želje zahtevnije u pogledu količine ili sadržaja prevoda, obratite nam se kako bismo porazgovarali.

Pozovite nas na 0800 200 001
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.