Evropski sklad za regionalni razvoj

Dobro podmazana prevodilačka mašina

Kako postići obe stvari u isto vreme: prevoditi gomile reči a pritom održati kvalitet rada? Alkemistov sistem efikasno udružuje oba cilja, što dokazuju zadovoljstvo naručilaca i naši poslovni rezultati – do sada smo za preko 65.000 klijenata širom sveta preveli više od 950 miliona jedinica teksta, a projekte smo uspešno priveli kraju u 98,8% slučajeva.

Zanima vas naša mašina za prevođenje Perpetuum Translatile, koja se nikada ne zaustavlja?
PRETPREVOĐENJE

Sve potrebne koordinate za vaš prevod

Pre započinjanja projekta, naoružavamo se za što lakši put do cilja. Snabdevamo se terminološkim i stilskim okvirom koji usmerava i ujednačava prevod vaših tekstova: prikupljamo glosare i stilske priručnike vaše kompanije, a ako ih nema, pomažemo vam da prikupite ključne reči i relevantne izvore.

U ruke pravom prevodiocu

Alkemistov sistem zna ko je posebno osposobljen za vaše oblasti i prevod automatski dodeljuje najadekvatnijem prevodiocu. U zavisnosti od nivoa kvaliteta prevoda koji odaberete, prevodilac dobija prioritetni pristup, status preferiranog prevodioca i rezultate testa za pojedinačni projekat.

PREVOĐENJE

U kontaktu s prevodiocem

Od trenutka kada prevod otpočne, možete da budete u direktnom kontaktu s prevodiocem i da ga usmeravate kako bi prevodi bili prilagođeni vašim željama. Kako biste obogatili kontekst, projektu možete da dodate i slike ili video-snimke. Takvo prilagođavanje, funkcionalno bogat i dosledan proces rada omogućavaju program MemoQ i platforma TMS (Plunet), gde se obavljaju svi prevodi tekstova.

Automatska provera kvaliteta

Za sve vreme prevođenja u pripravnosti je i unutrašnja linija odbrane od grešaka: automatizovani sistem verifikacije koji nadgleda prevod u nastanku. Kada otkrije grešku, nudi predloge za korekcije, poput drugačijeg pravopisnog rešenja, ispravke broja ili uzimanje u obzir komponenata koda, oznaka i glosara.

Mogućnost dvostrukog pregleda

Za dodatne finese i ponovni detaljni pregled, nudimo i mogućnost još jedne provere. Nezavisni prevodilac sve detaljno proverava i posebnu pažnju posvećuje tačnosti, prirodnom stilu u ciljnom jeziku i pridržavanju vaših uputstava za prevođenje.

NAKON PREVOĐENJA

Vaše konačno odobrenje

Kada je posao završen u skladu s vašim uputstvima i našim internim standardima, sa zadovoljstvom vam šaljemo konačni prevod na potvrdu!

Mnogi su nam ukazali poverenje
Bosch Tesla Bmw Siemens Addeco Samsung Unhcr Deloitte Red Cross Bayer Allianz Erste Coca Cola Lufthansa Johnson And Johnson New Yorker Generali Kaercher Porsche

Potreban vam je brz prevod?

Na drugoj stranici ovog veb-sajta prevodioci vas već čekaju i samo minut je potreban da ih pokrenete!

Potrebna vam je zahtevnija usluga?

Ako su želje zahtevnije u pogledu količine ili sadržaja prevoda, obratite nam se kako bismo porazgovarali.

Pozovite nas na 0800 200 001
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.