Evropski sklad za regionalni razvoj
Sudski prevodi

Provereni kvalitet, autentičnost i tačnost

Naši sudski prevodioci brinu o preciznim prevodima i overama uverenja, izvoda iz matične knjige rođenih, policijskih izveštaja, izvoda iz matične knjige venčanih, ugovora, ovlašćenja, uverenja o diplomama i drugih dokumenata.
NARUČITE ONLAJN Obratite se odeljenju prodaje
Sudski prevodi
Sudski prevodi

Prevodi sa pečatom sudskih prevodilaca

Zvanična dokumenta poput sertifikata, pasoša, diploma, izvoda iz knjige venčanih i rođenih, policijskih zapisnika, ovlašćenja i sl. najčešće prevode sudski prevodioci. Greške u prevodu zvaničnih dokumenata mogu naneti veliku štetu.

Sudski prevodioci prevodilačke agencije Alkemist stručnjaci su u različitim oblastima, što znači da sasvim razumeju tekst i kontekst određenog dokumenta, te vam zato naše znanje može pomoći da izgradite svoj međunarodni poslovni ugled.
Za vas ćemo angažovati sudskog prevodioca za prevod sa overom.

Koji vam je nivo kvaliteta
prevoda potreban?

Da biste dobili tačno onakav prevod kakav želite, u prevodilačkoj agenciji Alkemist možete birati između različitih nivoa kvaliteta prevoda:

Osnovni
prevod

Osnovni prevod je upravo to – prevod bez provere i lekture. Ovaj tip prevoda idealan je kada vam je u najkraćem roku potrebno razumevanje teksta.

Stručan
prevod

Stručan prevod odvija se u tri faze. U prvoj fazi tekst prevodi specijalizovani prevodilac. U drugoj, izvorni govornik ciljnog jezika lektoriše prevedeni tekst, a u trećoj fazi dodatni lingvista proverava kvalitet prevoda. Ovakav prevod biće vam potreban kada imate specijalizovana dokumenta, a tačnost i preciznost su vam od izuzetne važnosti. Posebno ako će dokumenta biti javno dostupna.

Kreativno
prevođenje

Kreativno prevođenje (transkreacija) jeste više pisanje nego prevođenje. Reč je o adaptaciji izvornog teksta kako bi se što bolje prilagodio ciljnoj publici i kulturi. Idealno je za marketinške kampanje koje će biti plasirane na nekoliko različitih tržišta ili za lokalizaciju internet stranice.

Overeni
prevod

Overeni prevod je onaj na kojem radi sudski prevodilac. Biće vam potreban ukoliko prevodite zvanična dokumenta koja moraju biti overena i potpisom i pečatom.

Potreban vam je brz prevod?

Na drugoj stranici ovog veb-sajta prevodioci vas već čekaju i samo minut je potreban da ih pokrenete!

Potrebna vam je zahtevnija usluga?

Ako su želje zahtevnije u pogledu količine ili sadržaja prevoda, obratite nam se kako bismo porazgovarali.

Pozovite nas na 0800 200 001
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.