Evropski sklad za regionalni razvoj
O KOMPANIJI

Upoznajte naš tim

Naše kancelarije: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Teja Jakoš
Teja Jakoš
Nakon završenih studija engleskog i španskog jezika na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani i povratka sa razmene studenata u Španiji Teju je profesionalni put vodio u industriju kongresa i događaja, gde je učestvovala u organizaciji brojnih dešavanja u zemlji i inostranstvu. Nakon tri godine odlučila je da se vrati korenima i kao menadžer projekata pridružila se Alkemist timu u Ljubljani 2021. godine. Uloga menadžera projekata je kao stvorena za nju jer spaja njene dve omiljene oblasti – organizaciju i jezike. Raduje se svakom izazovu i istrajava u tome da svaki naručilac bude u potpunosti zadovoljan. Tejina jedina mana je što pravi neodoljive kolače koji su najveći neprijatelj naših linija, ali toliko su ukusni da joj ne možemo zameriti.
Nina Hočevar
Nina Hočevar
Ninu je oduševljenje stranim jezicima i kulturama odvelo na studije prevođenja sa engleskog i francuskog jezika, gde je pored teorije sticala i praktična iskustva prevodeći i putujući po Evropi. Nakon završetka studija oprobala se u organizacionim vodama, a kao prevodilac sa iskustvom i menadžer projekata na kraju je našla put i do naše kancelarije. Sada brine za kvalitet i tehnološku prefinjenost procesa prevođenja kako bi vaše korisničko iskustvo bilo besprekorno.
Slađana Ćetojević
Slađana Ćetojević
Menadžer poslovanja i prodaje u kancelariji u Ljubljani
alkemist@alkemist.si
+386 82 80 38 50
Slađana Ćetojević se ekipi Alkemistа pridružila 2017. i od tada uspešno vodi računa o zadovoljstvu klijenata. Iz ljubavi prema radu sa ljudima upisala je Visoku školu za turizam u Portorožu, gde je unapredila svoje komunikacione i organizacione sposobnosti. Sa svojim novim znanjem i energijom, u početku se savršeno snašla u ulozi menadžera za razvoj poslovanja, gde se brinula o pripremi ponuda i narudžbina, komunikaciji između klijenata i menadžera projekata, te sticanju novih klijenata. Zbog svog predanog rada i pokazanih sposobnosti, u septembru 2021. popela se za jedan stepenik više i preuzela upravljanje poslovanjem i prodajom u ljubljanskoj kancelariji Alkemista. Slađana uživa u novim izazovima koji se javljaju u svakodnevnim situacijama i u kontaktu sa klijentima koji joj zbog njenog pozitivnog stava ukazuju poverenje i rado sarađuju sa njom.
Igor Gorše
Igor Gorše
Menadžer odeljenja za usmeno prevođenje
igor.gorse@alkemist.si
+386 40 777751
Igor Gorše je stručnjak za tehničko izvođenje simultanog prevođenja. Interesovanje za tehniku, pre svega za finu mehaniku i elektroniku razvijao je od malih nogu. Tako je iz policijskih redova prešao u svoje omiljeno radno okruženje, isprepletano žicama i najrazličnijim aparaturama. Igor pruža tehničku podršku na svim događajima simultanog i konsekutivnog prevođenja koje organizuje Alkemist i klijentima sa zadovoljstvom pomaže u različitim situacijama kao i u rešavanju tehničkih problema.
Uvek smo u potrazi za stručnjacima iz oblasti jezika.
Želite li da nam se pridružite?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.