Evropski sklad za regionalni razvoj
O KOMPANIJI

Upoznajte naš tim

Naše kancelarije: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Lola Novaković
Lola Novaković
Nakon što je postala apsolvent na studijama Opšte lingvistike na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Lolu je ljubav prema italijanskom jeziku odvela na studije ekonomije na Univerzitetu u Trstu, gde je usavršila ovaj jezik, ali i stekla mnoga znanja iz oblasti finansija, uspevši na najbolji način da poveže lepo i korisno. Pored italijanskog, odlično poznaje i engleski jezik. Iako je tek na početku karijere, Lola iskazuje odličan smisao za odnose sa ljudima i organizaciju posla. U Alkemistu je pronašla način da spoji ljubav prema lingvistici i ekonomiji.
U slobodno vreme voli da čita jer joj čitanje omogućava da istovremeno bude stanovnik mnogih mesta širom sveta, pa čak i Džojsovog Dablina.
Vanja Tošić
Vanja Tošić
Vanja je svoju karijeru započela u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji, u kojoj je imala sjajnu priliku da se sreće i sarađuje sa ljudima iz celog sveta i gde je otkrila svoj talenat da se snađe u svakoj situaciji. Nakon šest godina rada na pozicijama koje su iziskivale blisku saradnju sa klijentima, Vanja je odlučila da se 2021. pridruži Alkemistovom timu, u kom je uspela da spoji svoja prethodna iskustva sa procesima u prevođenju i ljubavlju za strane jezike. Prijatnost kojom pleni pomaže joj da lako uspostavi saradnju sa novim klijentima. Njeno prethodno radno iskustvo, vedrina, ljubaznost i veštine rešavanja problema čine je odličnim account menadžerom. Takođe, umetnost je Vanjina skrivena strast, ona se nosi krilaticom da je lepota u oku posmatrača, pa u svemu pronalazi nešto lepo, čak i u radnom okruženju, koje sa njom postaje kreativnije i šarmantnije.
Marija Jestrić
Marija Jestrić
Direktorka međunarodne prodaje
marija.jestric@alkemist.rs
+381 11 30 37 540
Marija je u septembru 2021. preuzela mesto direktorke za međunarodnu prodaju u društvu Alkemist, što podrazumeva komercijalno upravljanje svim našim kancelarijama. Odlikuju je bogato iskustvo i vrhunski prodajni rezultati koje je na položaju menadžera za razvoj poslovanja u Alkemistu postigla pre nego što je postala direktorka. Na tom radnom mestu istakla se u sticanju novih klijenata, brizi o potrebama postojećih ključnih klijenata, vođenju obuke novih zaposlenih u odeljenju prodaje i uvođenju inovativnih pristupa pregovaranju i prodaji. Marija je tokom desetogodišnje karijere u Alkemistu uspešno učestvovala i u uspostavljanju lanca vrednosti kako bi unapredila upravljanje ključnim klijentima, optimizovala poslovne rezultate i podigla prepoznatljivost našeg brenda. Izuzetno je ponosna na odličnu saradnju sa brojnim velikim kompanijama u oblasti automobilske, duvanske, farmaceutske, tehnološke industrije i bankarstva.
Marija Mirković
Marija Mirković
Marija je svoju karijeru u Alkemistu započela 2006. kao menadžer kancelarije. Radila je na uspostavljanju poslovanja Alkemista i njegovom strateškom razvoju na teritoriji Republike Srbije. Svojim znanjem, strpljenjem i prethodnim radnim iskustvom koje je stekla u oblasti marketinga i organizacije, uz pažljivo odabrani tim koji se konstantno širio, Marija je uspela da od startap kancelarije Alkemist Beograd dovede do nivoa na kome se danas nalazi i da visok kvalitet usluge i profesionalnost budu sinonim za poslovanje Alkemista.
Marija postaje direktor kancelarije Alkemist Beograd 2016, a od 2017. preuzima i funkciju direktora kancelarije Alkemist Prag. Marija je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.
Uvek smo u potrazi za stručnjacima iz oblasti jezika.
Želite li da nam se pridružite?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.