Evropski sklad za regionalni razvoj

Cheil Centrade

Damjan Antlej • 20.04.2020
Cheil Centrade

Cheil Centrade je regionalna marketinška agencija koja posluje na području jugoistočne Evrope i deo je globalne Cheil mreže. Agencija Cheil osnovana je 1973. u Seulu i, kao takva, 2018. godine proglašena za najveću u zemlji i 19. u svetu, proširivši se sa svoje pedeset i tri kancelarije na svih pet kontinenata.

Upravo zbog važnosti i neprikosnovenosti Cheila u svetu marketinga i promocije Samsung proizvoda, izuzetno smo ponosni na činjenicu da su svoje poverenje poklonili baš nama.

Plodonosna saradnja Cheil Centradea i Alkemista započeta je 2016. godine i od tada, slobodno možemo da kažemo, ide samo uzlaznom putanjom, na obostrano zadovoljstvo. U početku smo radili na prevodima manjeg obima, a potom, kako se kompanija Cheil Centrade širila, a njeno poverenje zadobijeno zahvaljujući visokom kvalitetu pruženih usluga prevoda, prevodilački projekti su postajali sve obimniji i zahtevniji. Tako smo počeli da prevodimo tekstove različite namene: od marketinških i promotivnih tekstova, preko materijala za sajt, pa sve do višejezičnih uputstava za upotrebu. Naši projekti za Cheil Centrade podrazumevaju prevode na sve balkanske jezike koje izrađuju prevodioci koji ispunjavaju stroge kriterijume kada je u pitanju poznavanje specifične terminologije koja je uslovljena namenom materijala koji se prevodi.

Takođe, prevodi za ovog klijenta, osim što ih izrađuju i lektorišu izvorni govornici jezika na koje se prevode, što je deo standardnog protokola naše prevodilačke agencije, prolaze i adaptaciju i lokalizaciju. Cilj je da ton prevoda bude uvek u duhu govornika datog jezika i u skladu sa specifičnim zahtevima klijenta.

Ceo proces umnogome je olakšan time što se sve radi brzo i efikasno. Klijent najpre kreira request kroz naš Plunet Business Manager sistem koji potom, uz posebnu SSL zaštitu, bezbedno stiže u ruke naših Account Managera, koji sa pažnjom sagledavaju upit i kreiraju buduće korake procesa. Imajući u vidu da je Cheil Centrade jedan od prvih klijenata koji je prepoznao sve pogodnosti korišćenja ovog sistema, osmislili smo poseban work flow, gde je i Cheil Centrade aktivno uključen u proces dobijanja kvalitetnog finalnog proizvoda.

Na samom kraju, želimo da istaknemo da smo i mi, kao i Cheil Centrade tim, sastavljeni od mladih i entuzijastičnih ljudi, uvek spremnih na izazove koje pred nas stavlja okruženje, a kojima uvek rado doskačemo novim i inovativnim idejama, nikada ne ispuštajući iz vida svrhu saradnje – brzu, efikasnu i kvalitetnu prevodilačku uslugu koja nas izdvaja na tržištu.

Prijavi se i primaj novosti od nas

Pridružite se vodećim kompanijama koje redovno primaju naše novosti.

Naravno, uvek možete da se odjavite putem linka u njuzleteru.


Podeli
AUTOR
Damjan Antlej
Damjan Antlej
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovaj pristanak možete povući putem linka na kraju svakog njuzletera, pa ćemo, u slučaju povlačenja pristanka, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.